Sleutelservice

Is zoon- of dochterlief de fietssleutel kwijt geraakt? Of heb je een extra huissleutel nodig zodat de huishoudhulp je huis veilig kan afsluiten?
Bij ons kan je in een mum van tijd sleutels laten bijmaken, zowel huissleutels, brievenbussleutels, sleutels van binnendeuren als fietssleutels.
Breng je sleutel mee en vergeet zeker ook het certificaat niet als je een beveiligd slot hebt, van het type ABUS bijvoorbeeld.

Onze medewerker kiest de juiste basissleutel en gaat aan de slag. Na 5 minuutjes vertrek je met een stevige sleutel. Ook sleutels in felle kleurtjes behoren tot de mogelijkheden. Meer info? Bel ons op 051 650 176 of kom langs op afdeling 4 (ijzerwaren) in onze winkel.

 

Nummerplaat bijmaken

Koop je een andere wagen? De originele nummerplaat (achterkant van de wagen) vraag je aan bij DIV. Maar voor de extra Europese nummerplaat (voorkant van wagen) kan je bij ons terecht. Ook een vierkante nummerplaat is mogelijk.
Ook een extra nummerplaat voor je aanhangwagen, caravan, auto-fietsrek... kunnen wij bijmaken. Ook het bedrukken van gepersonaliseerde nummerplaten is mogelijk. Klaar terwijl je wacht! Meer info? Bel ons op 051 650 168 of kom langs op afdeling 14 (auto & fiets afdeling) in onze winkel.

Het is ook mogelijk je nummerplaat online te bestellen. Bestel je nummerplaat: Standaard Europese nummerplaat of vierkante nummerplaat

 

Verfmengmachine

Met onze verfmengmachine zijn duizenden kleuren binnen handbereik. Breng ons je staaltje van de gewenste kleur zoals je kleurcode of een artikel om mee te matchen. Of kies er een uit de vele kleuren of staalkaarten in de winkel. We maken je verf binnen de 5 minuten. Vragen ? Bel onze verfafdeling op 051 575 221 of kom langs op afdeling 6 (DHZ).

 

 

 

Onderhoud tuinmachines

Een jaarlijks winteronderhoud van je grasmachine voorkomt heel wat problemen en zorgt ervoor dat je machine een langere levensduur heeft. Wij bekijken alles wat nodig is voor een optimale werking van je grasmachine. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het slijpen van je heggenschaar, kettingzaag of bosmaaier. Wens je meer info over het onderhoud van de grasmachine of heggenschaar? Je kan ons steeds contacteren op 051 575 217 of kom langs met je machine op onze hersteldienst (achteraan de machine-afdeling).

 

Hersteldienst

We hebben een eigen hersteldienst en herstellen de machines en huishoudtoestellen van de merken die we verkopen. Het gaat onder meer over werktuigmachines (compressoren, verstekzaagmachines, halfautomaten, hogedrukreinigers, boorhamers, etc) en huiselektro (strijkijzers, wafelijzers, friteuses...). Wil je meer info? Bel rechtstreeks naar onze hersteldienst op 051 575 217 of kom langs met je kapotte machine of toestel op onze hersteldienst (achteraan de machine-afdeling).

 

 

Stempels

Een stempel nodig? Colop of Trodat? Met afbeelding of zonder afbeelding? Klik hier om door te gaan naar de website waar je je eigen stempel kan maken. De stempel wordt bij ons geleverd.

Vragen over de aanmaak van je eigen stempel en de verschillende stempels? Bel ons op 051 650 163 of spreek een medewerker aan aan het onthaal van onze winkel.

 

Signalisatieborden & gravures

Bij ons kun je terecht voor het maken van alle signalisatieborden en gravures. Je kunt onder meer het volgende bij ons bestellen: dierenmedailles, columbarium plaatjes, huisnummers, badges...  Meer info? Bel ons op 051 650 163 of kom langs aan het onthaal van onze winkel.