Alles voor een geslaagd eindejaar

Nieuwjaar komt alsmaar dichterbij. Het is traditioneel de periode waarin we volop op zoektocht gaan naar het perfecte cadeau, we ons nieuwajaarsmenu al voorbereiden, we plannen wie aan de beurt is om wie uit te nodigen... Dit jaar zal de eindejaarsperiode er noodgedwongen iets anders uitzien, maar bij Verthus blijven we niet bij de pakken zitten! Hieronder lijsten we onze tips op voor een geslaagd eindejaar!

Alles voor een warm eindejaar

Nu meer dan ooit zoeken we graag de warmte op. Vuurkorven, -schalen en terrasverwarmers houden ons ook buiten warm. En zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan met je gezin rond een vuurschaal te staan en oneindig ver weg te kijken in de mooie vlammen?

Als je kiest voor een vuurschaal of -korf, denk dan echter aan de brandveiligheid! Hieronder sommen we enkele tips op om het veilig te houden:

1. Zorg ervoor dat de schaal of korf stabiel staat

2. Gebruik onbehandeld en droog hout

3. Gebruik lange lucifers of aanstekers om het vuur aan te steken

4. Plaats de vuurkorf of -schaal niet onder een afdak 

 

Alles voor een knus eindejaar

Als het jou wat te koud is buiten, blijf dan lekker gezellig binnen onder een plaidje of plof je neer in knusse kussens. Wakker het familiegevoel aan met matching pyjama's. Voor de echte koukleumen hebben we heel wat flanellen pyjama's in ons assortiment. Met flanellen bedlinnen sluit je die warme avond perfect af.

 

Alles voor een lekkere kerst

Al nagedacht over het nieuwjaarsmenu? Of kies je toch maar voor een easy, maar o zo lekkere take-away? Wat je ook kiest, Verthus heeft het perfecte gerief in huis. Jij zorgt voor de ingrediënten, wij voor de potten en pannen en de keukenhulpen.

Jouw nieuwjaarsmenu verdient het om opgediend te worden op een mooie tafel. Naast mooi tafellinnen maak je met elegant servies, schitterende glazen en shiny bestek een pareltje van je tafel. 

Is de avond toe aan het dessert? Ook voor bakbenodigdheden zit je bij Verthus aan het juiste adres.

 

Alles voor het perfecte nieuwjaarscadeau

Wordt er bij jullie 'thus' ook Secret Santa gespeeld? Geen idee wat je moet kopen voor de naam die jij getrokken hebt? Bij Verthus geven we jou wat inspiratie.

Gezelschapsspellen is een veilige, maar plezierige keuze. Meer nog, het cadeau kan meteen in gebruik genomen worden.

Uitgelicht: Keer op Keer

Ook voor de boekenwurmen vind je bij Verthus het geschikte cadeau. Met ons vernieuwd assortiment aan romans, kinderboeken, thrillers en feel good-boeken vul je de grootste boekenkasten. Nog niet overtuigd? Denk dan misschien eens aan leuke apparaten zoals wafelijzers, keukenrobotten of espressomachines.

 

Alles voor een over the top new year

Moet iedereen bij jou 'thus' geloven aan de christmas vibes, ook je favo hond of kat? Steek ze in een 'kerstjasje' met de halsversiering van Flamingo Pet Products. Ook hun speelgoed kan aangepast worden aan eindejaar:

           
 
 
 
 

 

Alles voor tijdens de kerstvakantie

Deze vakantie zullen we genoodzaakt zijn meer 'thus' te blijven. Geen uitstapjes, nieuwjaarsbezoekjes of skireizen...

Maar er zijn enkel coronaproof alternatieven om je niet te vervelen ;-)