Alles voor een prachtige kerst

Is Kerstmis bij jou ook dé feestdag van het jaar? Hou je ervan om je kerstboom magisch te versieren, je 'thus' volledig onder te dompelen in de kerstsfeer? Sinds dit jaar kan je je kerstversiering nu ook gewoon bij Verthus shoppen. Voor het eerst stellen we jullie onze kersthighlights voor.

Twijfel je nog voor welke kleur je moet gaan? Neem een kijkje in onderstaand overzicht voor de laatste trends. Cosy times are coming your way!

Ash rose

Laat je meevoeren op een roze wolk naar een elegante en knusse stijl. Deze trend wordt gekenmerkt door zachte en romantische kleuren. Het thema brengt rust en voegt een vrouwelijke toets toe aan je tijdloos interieur. 

 

 

Winter Wonderland

Welcome to our Winter Wonderland! Dit thema doet ons verlangen naar een witte Kerst: alles is bedekt met een verse laag witte sneeuw, dat kraakt onder je voeten. Wit tot zover het oog reikt. Geniet je ook van dit sneeuwlandschap? Breng het terug in je interieur met het witte thema.

 

Golden Delights

Glitter and gold! Sparkles horen niet alleen thuis op je feestjurk, maar zeker ook in je interieur. Door het gebruik van goud en shiny deco maak je een echte feestdag van Kerstmis. Laat je imponeren door een overvoed aan goud en luxueuze elementen en waan je in 'christmas heaven'.

Cabin in the woods

Dit thema is geïnspireerd op jouw boswandeling, met een overvloed aan bruine, aardse kleuren en referenties naar de natuurlijke omgeving. Deze trend wordt dan ook gekenmerkt door natuurlijke, houten materialen. Back to basics met deze trend!

 

Christmas classics

Ook wij houden van een traditionele Kerst, met nostalgiche rode tinten die je meteen meevoeren naar de christmas vibes. 

Back to black

 

Zwart niet geschikt voor Kerstmis? Think again! In combinatie met gouden en witte tinten doet het net feestelijk aan en zorgt het voor cachet in je interieur.

Heb jij jouw kerstkaartje al klaar? Kom snel naar Verthus en ontdek onze 3 winterdecors. Neem hier een foto van je kids of je favo huisdieren et voilà, je hebt meteen een originele foto voor jouw kerstkaartje. En er is meer: deel je foto op Facebook of Instagram, tag Verthus en maak kans om jouw foto in een afgedrukte versie te ontvangen. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat of stuur ons een berichtje om zeker te zijn. Smile!