Multiwinkel Vermeersch-Deconinck wordt Verthus

We hebben groot nieuws!

Na meer dan 20 jaar is het tijd voor een nieuwe naam, een eigen identiteit.

Vanaf 1 juli luisteren we naar de naam “Verthus”.

Waarom Verthus?

Aangezien Vermeersch - Deconinck zowel over de groep Vermeersch-Deconinck gaat (waartoe F&J Vermeersch, Vermeersch Services en Verdecor ook behoren) als over de multiwinkel, kozen we een eigen naam.

Met de nieuwe naam willen we inzetten op een eigen identiteit voor de multiwinkel. Herkenbaar en dankzij de nieuwe baseline ook duidelijk waar we voor staan: de winkel voor ’t leven. Want bij Verthus hebben we een aanbod voor elke levensfase.

Voor wat staat Verthus?

Met de naam Verthus blijven we trouw aan de identiteit van de winkel. Verthus is namelijk de samentrekking van ‘Ver’ (verwijzend naar Vermeersch) en ‘thus’ (het West-Vlaams voor thuis). En die verwijzing is niet toevallig, aangezien het winkelcentrum zowel een thuis wil zijn als een plek waar je alles vindt voor huis en tuin, voor particulieren én professionals.

Hoe vind je ons online terug?

Een nieuwe naam, een nieuw logo, maar ook een gloednieuwe website. Voortaan kan je ons online aanbod raadplegen en kopen op verthus.be. Met ons nieuwe ontwerp willen we je online ervaring nog makkelijker maken. Verzenden is nog steeds gratis vanaf €50.

Vanaf 1 juli heten we jullie dus van harte welkom bij Verthus. We blijven natuurlijk op de vertrouwde sitelocatie , naast buren Vermeersch Services en F&J Vermeersch, en rechtover Verdecor.