Alles voor de 'on-trend' sint

 

Hebben jouw kids hun brief voor de Sint al klaar? Nog wat nood aan inspiratie? Hieronder geven we je de laatste speelgoedtrends mee. 

 

1. Wetenschap wordt kinderspel

Buki biedt speelgoed aan die je kids al vroeg laten kennismaken met de uitdagingen waarvoor we vandaag staan en de duurzame oplossingen. Zonne-energie opwekken, voertuigen op water-energie laten werken... Onze kids zullen de wetenschappers van morgen worden!

 

2. Kids vloggers

Kids delen graag hun verhalen en avonturen. Met de vlogcamera van VTech kunnen ze hun avonturen wel met een heel groot publiek delen. Camera en green screen klaar? Vloggen maar! Wees creatief en maak de coolste foto's en video's én bewerk deze met talloze leuke effecten. Gebruik het bijgeleverde green screen bij het creëren van jouw avonturen, van vliegen tot onzichtbaar worden, het kan allemaal!

Meer weten? Bekijk hier de video:

 

3. Een nieuwe mode-BFF

Purse Pets: more than a purse, more than a pet! De tassen zijn een nieuiwe trend: ze reageren op je aanraking, knipperen echt met hun ogen en hebben meer dan 25 spannende geluiden en reacties die uniek zijn voor elk soort Purse Pets-huisdier! Het ideale cadeau voor wie van mode en cute diertjes houdt.

 

4. Feestje? Stuff-A-Loons!

Verjaardagsfeestje op komst? Maak je versiering 'on point' met Stuff-A-Loons. Traditionele ballonnen zijn verleden tijd, met Stuff-A-Loons kan je ballonnen opvullen met wat je maar wilt! Blaas de ballon dan op, sluit hem af en versier de ballon. Topfeestje gegarandeerd! Inspiratie nodig? Op het Youtube-kanaal van Stuff-A-Loons vind je verscheidene vlogs met voorbeeldjes.

 

5. Duurzaam houten speelgoed

Little Dutch heeft een groot aanbod houten speelgoed: van speelgoedtreintjes tot keukentjes, je vindt alles in duurzaam hout. Vergis je niet: het speelgoed ziet er niet log uit. Door de zachte pasteltinten is het heel kids friendly en is het zelfs decoratief.

 

6. Smart Games: niet alleen voor kids

Hoewel Smart Games vaak ontworpen is om alleen te kunnen spelen, zijn de logische denkspellen  er voor de hele familie. Ze dragen vooral bij aan de ontwikkeling van kids: kinderen kunnen tijdens het spelen cognitieve, sociale en taalvaardigheden aanleren en op die manier meer zelfvertrouwen krijgen. De laatste trends tonen aan dat de denkspelletjes ook populair zijn bij grootouders, als geheugentraining.

Een klassiek voorbeeld is Roodkapje: Kan jij Roodkapje helpen om de weg naar Grootmoeders huis te vinden? Zet Roodkapje, grootmoeders huis en de bomen op het spelbord en gebruik de puzzelstukken om een weg van Roodkapje naar het huis te maken. 

Ontdek ons aanbod van Smart Games: