Alles voor het ultieme zomergevoel

Komt de BBQ-geur jou ook al tegemoet? Zie je jezelf en je vrienden al lekker chillen in je loungeset? Aan tafel! Dinner is served op jullie prachtige tuintafel met matching tuinstoelen. Hoe je perfecte zomeravond er ook uitziet, Verthus helpt je het ultieme zomergevoel te bereiken.

1. Bbq: houtskool of gas?

 

Houtskool: de authentieke manier van BBQ'en


Gas: de nieuwe en snelle manier van BBQ'en


 

 

Nieuwe trend: on the go barbecueën

Op verplaatsing BBQ'en? Kies dan voor de compacte, maar avontuurlijke 'Billy', de houtskoolbarbecue die je meeneemt naar de mooiste plekjes en zo de ultieme outdoor barbecue is!

 

Tiger Fire: verzamelen rond de BBQ

Het Belgisch merk TiGER FiRE is er één om trots op te zijn. De jongste jaren is het uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de wereld van de barbecues. TiGER FiRE is de ideale combo tussen een vuurschaal en een BBQ: droom weg in de dansende vlammen terwijl de BBQ-geur je tegemoet komt!

Met andere merken als NapoleonWeberBarbecook en Boretti heeft Verthus een brede waaier aan kwalitatieve bbq's.


2. Loungeset

Je zomeravond inzetten met een aperitiefje in de loungeset? Of uren napraten met je vrienden? Verthus voorziet je van het gepaste outdoor meubilair! Hieronder zetten we alvast twee sets in de kijker:

Ontdek alle loungesets >


3. Tuinset

 

Bij Verthus krijg je de kans om zelf je tuinset samen te stellen. Mix en match onze verschillende tuinstoelen en -tafels en kom zo tot je perfecte combo. Hierboven geven we je wat inspiratie!

Ontdek alle stoelen en tafels >


4. Parasol

Bakken en braden in de zon is fijn voor even, maar buiten eten, dat doen we toch liever niet in de felle zon. Overweeg je de aankoop van een kwalitatieve parasol? Bekijk dan zeker ons ruim aanbod!